Restaurant

Het restaurant op de boerderij van La Howarderie bestaat uit drie zalen met een landelijk karakter. De kaart biedt een gevarieerde selectie aan gerechten steeds met aardappelen (op verschillende manieren bereid) vergezeld, ieder vindt er zijn smaak. De lokale gerechten: stoofvlees met bier, hammetje met mosterdsaus, ... zijn er populaire gerechten. De bar biedt tal van Belgische bieren.

In het restaurant kunnen er twee verschillende zalen geprivatiseerd worden voor een feest: doopfeest, verjaardag, communies, huwelijken, seminaries, familie-etentjes, meetings, conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen, events ... Een menu op maat kan worden samengesteld voor uw evenement, anders dan de gebruikelijke kaart. Op zaterdag kan de zaal geopend blijven tot 03:00 op aanvraag voor jullie dansfeest! Voorwaarde hiervoor is een all-in menu en een forfaitaire bijkomende kost van 50€. De DJ is niet voorzien.

Bekijk de kaart

Menu de la Saint-Valentin

Voici le menu de Saint-Valentin, à déguster au restaurant. Décor chaleureux spécialement crée pour marquer cette fête des amoureux.

Le menu est valable le jeudi 14 février midi ou soir OU le vendredi 15 février au soir.

Prix: €60 par personne boissons comprises

Openinguren

Vrijdag van 18u30 tot 23u00
Zaterdag van 18u30 tot 23u00
Zondag van 12u00 tot 23u00
Open op feestdagen
Open tijdens de week en op zaterdagmiddag voor groepen > 20 personen